NORDISKE HJEM

Hei, vi er Nordiske Hjem – en nettbutikk som selger design og interiør som vi simpelthen elsker. Heldigvis er det mange som liker det samme som oss, og vi er takknemlige for å ha så mange trofaste og fornøyde kunder som handler igjen og igjen.

Nordiske Hjem ble startet i 2014 og drives av Kine og Tom. Vi bor på en liten gård på Eik, utenfor Tønsberg. Sammen har vi vår fantastiske datter Lykke. Hun sniker seg stadig med på flere av bildene våre, så dere har kanskje allerede sett henne. Med Tom sin erfaring fra byggebransjen og Kine sin retailkompetanse utgjør vi et perfekt team. Lykke vet forresten også godt hva hun liker – og hun er heller ikke redd for å vise det.

Samme år som vi åpnet nordiskehjem.no, vant vi folkeprisen i konkurransen Norges Vakreste Hjem i regi av God Morgen Norge og BoligPluss. I 2015 ble vi kåret som årets butikk på Instagram av BoligPluss. Sånt blir vi både stolte og motiverte av.

Nordiskehjem.no er en ren nettbutikk, men vi bor, jobber, drifter butikken og har lageret vårt her på gården på Eik. Faktisk bor vi i det eldste huset i området. Det betyr at vi stadig har nye ting å ta tak i og hele tiden får testet ut nye ideer og varer i praksis. Ingenting forlater lageret uten at vi selv har inspisert, testet og gått god for varene.

Vårt mål er å gjøre dere fornøyde. For å få til dette jobber vi knallhardt hver eneste dag med å tilby produkter, varer og interiør som gjør hjemmet, livet og hverdagen litt vakrere.

Har du ros, ris eller vil spandere en is?
Ta kontakt på info@nordiskehjem.no. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Følg oss gjerne på:
Instagram: @nordiskehjem eller @villavinje
Facebook: facebook.com/nordiskehjem

Lurer du på noe angående levering? Ta kontakt med Tom@nordiskehjem.no
Lurer du på noe om innkjøp eller markedsføring? Ta kontakt med: Kine@nordiskehjem.no

Til

Toppen